100 HA. 5 GEWASSEN. 4 SEIZOENEN.

ONDERNEMERS

Van generatie op generatie worden er diverse gewassen geteeld. Aardappels, uien, suikerbieten, tarwe en graszaad zijn de voornaamste gewassen die wij in ons teeltplan hebben opgenomen. Sinds 2017 zijn René & Aliene van Arkel in maatschap getreden en hebben zo René zijn ouders opgevolgd. Wij hopen zo een mooie familietraditie voort te zetten!

ONTWIKKELING

Ieder seizoen heeft zijn werkzaamheden en ontwikkelingen. In het voorjaar worden de gewassen gezaaid en geplant. De zomer zorgt voor groei en vraagt om de zorg voor de gewassen. Tijdens de herfst oogsten wij de producten en slaan ze op in de schuren. In de winter leveren wij de opgeslagen producten af en hebben wij oog voor onderhoud.

BEDRIJFSVOERING

Met ons bedrijf streven wij naar een continue ontwikkeling. Het volgen van het laatste nieuws binnen de sector, een gedreven werkmentaliteit en op zoek blijven naar uitdagingen, zorgen voor een dynamische bedrijfsvoering. Een goede registratie en administratie zijn belangrijk binnen ons bedrijf, evenals de certificering op diverse gebieden binnen ons bedrijf.